Извънземните помагат за победата на Хилъри Клинтън в президентската надпревара

Хилъри Клинтън ще победи в президентската надпревара и ще стане не само първата жена начело на САЩ, но и първият президент, чиято предизборна кампания засяга НЛО

Хилари-Клинтън-НЛО

Неотдавна мисис Клинтън участва в шоуто на Джим Кимел в предаване, засягащо уфологията. Водещият напомни, че по време на мандата си съпругът й Бил се опитва да получи информация за НЛО, но не успява. „Е, аз ще опитам отново“, парира бившата първа дама.

В интервю за вестник Conway Daily Sun тя заявява, че „ще стигне до края“ в стремежа си да разкрие информация за контакти с пришълци, и това силно впечатлява уфолозите ентусиасти.

Мнозина експерти по темата обаче са песимисти. „Едва ли ще успее да открие нещо“, заявява Ник Поуп – писател и журналист, работещ по уфологически въпроси по поръчка на британското министерство на отбраната. Той оглавява правителствен проект по изучаване на НЛО в периода 1991 – 1994 г.

Поуп отбелязва, че американската научноизследователска работа в това направление (проектът „Синя книга“) приключва още през 1969 г. и оттогава властите не разполагат с нови данни.

Ръководител на предизборната кампания на Хилъри Клинтън е Джон Подеста, който оглавява фенклуб „Досиетата X“, докато работи през 90-те години за Бил Клинтън в Белия дом. В предисловието към една от книгите сй за НЛО Подеста пише, че е „време да се вдигне завесата“ по въпросите, отнасящи се до контактите с пришълци.

До февруари миналата година Подеста е съветник на Барак Обама

Напускайки Белия дом, Джон се оплаква, че не са обнародвани никакви нови данни за НЛО. „Главният ми неуспех през 2014 г. е, че материалите за пришълците така и не са разкрити“, пише той в Туитър.

Ник Поуп обаче смята, че няма никакви материали за НЛО, които трябва да бъдат разсекретявани. С края на проекта „Синя книга“ в САЩ не съществува ведомство, разследващо епизоди с НЛО. А цялата информация от „Синя книга“ отдавна е обнародвана и достъпна в националните архиви.

Тед Роу – изпълнителен директор на Националния авиационен център по аномалните явления (Narcap), не е съгласен с Поуп. Narcap е независима организация, която събира отчети на пилоти, засягащи НЛО. Роу е убеден, че правителството знае повече, отколкото казва. В подкрепа на своята позиция той припомня как журналистът Лесли Кин прави официално запитване относно известния инцидент в Пенсилвания, но се сблъсква с отказа на държавните органи. Тогава се обръща към съда и печели, но така и не получава никакви материали – правителството обявява документите за изгубени.

Скептиците се съмняват не само в съществуването на самите „секретни материали“, но и в целесъобразността от разследването на Клинтън. За какво й е нужно това? И не прави ли по този начин отличен подарък на Тръмп.

Ексцентричният републиканец вече може да каже: „Аз съм за създаване на работни места и обновление на икономиката, а моят опонент – мисис Клинтън, изглежда, е увлечена само от НЛО и пришълците“.

Share this post

Post Comment